Waarom smoothies?

Waarom drink ik groene smoothies? Voor een algeheel betere gezondheid natuurlijk! Misschien dat de groene kleur je in eerste instantie afschrikt, maar als je eenmaal de overheerlijke smaak van groene smoothies hebt geproefd is de kleur geen probleem meer. Naast de lekkere smaak levert het drinken van gezonde groene smoothies nog meer voordelen op;

  • Meer energie
  • Stralende huid
  • Vetverlies
  • Hogere weerstand
  • Verbeterde stoelgang
  • Betere concentratie
  • Voldaan gevoel, dus minder eetlust
  • Vitamineboost
  • Meer levenslust!

groenesmoothie1

Dagelijks Groene smoothies

Het drinken van gezonde groene smoothies is de ideale manier om je dagelijkse dosis vitamines en mineralen te eten. Er zijn maar weinig mensen die iedere dag de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente en fruit binnenkrijgen, door je groente en fruit te verwerken in een smoothie kun je daar nu makkelijker aan voldoen!

Lastige eters?

Heb je lastige eters in huis? Of hou je zelf niet zo van groente? Dan zijn groene smoothies ook de ideale oplossing! Kinderen vinden de zoete smaak van groene smoothies vaak heerlijk. Bovendien hebben ze geen idee dat ze spinazie of boerenkool naar binnen aan het werken zijn. Dus de discussies aan tafel over het opeten van de portie groente zijn verleden tijd! En als de kleur ze echt niet aanstaat, dan giet je de groene smoothie gewoon in een ondoorzichtige beker.

Meer energie

Allemaal hebben we wel eens van die momenten dat we wat meer energie kunnen gebruiken. Door de enorme vitamineboost die groene smoothies leveren zul je merken dat je de rest van de dag veel energieker bent. Naast vitaminen krijg je ook de dagelijks benodigde mineralen en antioxidanten binnen. Bovendien worden de voedingsstoffen snel en goed opgenomen in je lichaam omdat je de natuurlijke producten in vloeibare vorm binnenkrijgt.

Vetverlies

We willen allemaal weleens wat overtollig vet kwijt, of het nou is om weer in volle glorie in onze bikini te passen of gewoon omdat we onze gezondheid willen verbeteren. Met een paar kilo minder gaat alles nou eenmaal een stuk lichter en makkelijker. Door dagelijks je ontbijt te vervangen door een groene smoothie zet je het vetverlies in gang. Je zult afvallen op een gezonde manier, natuurlijk in combinatie met voldoende beweging en een algeheel gezonde levensstijl. Doordat de groene smoothies je meer energie geven, zal het makkelijker zijn om je gezonde en actieve levensstijl te beginnen of voort te zetten.

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor