Wanneer smoothies?

Wanneer drink ik smoothies? Om de hele dag van de voordelen van de groene smoothie te profiteren, kun je een smoothie als ontbijt nemen. Je hebt de rest van de dag meer energie en minder eetlust!

Je voorkomt eetbuien en je hebt minder behoefte aan ongezonde snacks. Positief gevolg daarvan is uiteindelijk afvallen! En het mooie is, het gewicht blijft eraf omdat je het op een gezonde manier bent kwijtgeraakt!

Natuurlijk kun je smoothies op ieder moment van de dag drinken, zowel als maaltijd als tussendoortje.

Wanneer je bijvoorbeeld op je werk behoefte hebt aan een energieboost kun je makkelijk een smoothie meenemen.

Smoothie meenemen

Een smoothie meenemen is namelijk ideaal! Je maakt ze ’s ochtends snel klaar met de blender en giet ze in een meeneembeker zodat je hem onderweg naar bijvoorbeeld je werk kunt opdrinken. Gelukkig worden smoothies steeds populairder en openen zelfs speciale smoothiebars hun deuren. Mocht je het geluk hebben dat je in een grote stad werkt dan zit er altijd wel een smoothiebar in de buurt waarvandaan je een smoothie kunt meenemen!

Heb je ’s ochtends echt geen tijd om je groene smoothie te maken dan kun je hem ook de avond van te voren maken! Maar vers is de groene smoothie het lekkerst!

Afvallen

Wil je afvallen? Dan ben je niet de enige! Heb je zoals vele alles al geprobeerd, ken je alle diëten maar is er nog nooit één blijvend succesvol geweest? Dan zijn gezonde groene smoothies ideaal om blijvend af te vallen! Probeer maar eens een tijdje je dag te beginnen met een groene smoothie als ontbijt, je zult merken dat je zonder verder iets te veranderen die overtollige kilo’s begint te verliezen. Aangezien je meer energie krijgt wordt je actiever en doordat je minder trek hebt in ongezonde producten eet je die ook minder, logisch gevolg is dat je afvalt!

afvallen met smoothies

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor