Wat zijn smoothies?

Wat zijn smoothies nou precies, en in het bijzonder groene smoothies? Een groene smoothie bevat drie basisingrediënten; fruit, water en groene groente. Hiermee kun je eindeloos variëren! De smaak van het fruit overheerst en geeft de smoothie een natuurlijke zoetheid.

Kies fruit dat je lekker vindt, bijvoorbeeld appels, peren, mango’s, sinaasappels, citroen, banaan, kiwi, bessen. Je kunt ook meerdere soorten fruit gebruiken.

Hetzelfde geldt voor de groente, gebruik bijvoorbeeld spinazie voor een gladde smoothie, boerenkool voor een stevigere smoothie of andijvie voor een vleugje bitterheid.

Ook komkommer, sla, paksoi, bleekselderij, broccoli, waterkers, avocado en snijbiet is lekker in een smoothie. Om je smoothie lekker fris te maken kun je wat munt toevoegen.

Gebruik in plaats van water eens kokoswater, kokosmelk, soja-, rijst- of notenmelk. Voor meer inspiratie kun je op de volgende sites eens een kijkje nemen:

fruit-smoothies.bizplaza.nl

Eenvoudige-recepten.nl

 

Superfood smoothie

Om je smoothie nog gezonder te maken kun je ook nog superfood toevoegen, bijvoorbeeld lijnzaad, gojibessen, chiazaad, spirulina, macaroot of hennepzaad. Je leest het al, de variaties zijn eindeloos! Kies vooral wat je lekker vindt en varieer!

 

Gratis groene smoothie recepten

Om wat inspiratie op te doen kun je HIER gratis 10 heerlijke groene smoothie recepten downloaden!

 

Gezonde groene smoothie receptenboek

Wil je nog meer overheerlijke gezonde groene smoothie recepten hebben om eindeloos mee te kunnen variëren? Ga dan voor het Gezonde Groene Smoothie recepten boek van Diana Verbeek. Naast de recepten, lees je in het boek ook meer over de vitaminen en mineralen die je binnenkrijgt met een bepaalde smoothie.

Bovendien ontvang je dan niet alleen het Gezonde Groene Smoothie Receptenboek met 70 heerlijke recepten als E-book én fysiek boek, maar ook de volgende E-books en Workout dvd’s:

  • 21 Gezonde Recepen Die Je Lichaam In Een Vetverbrandingsmachine Veranderd
  • Fat Burining Workout Voor Thuis Beginners
  • Fat Burining Workout Voor Thuis Gevorderde
  • Fat Burining Workout Voor Thuis Elite
  • Fat Burning Workout Video Training (online video training)

Bestel nu voor maar €27,00!

 

Schermafbeelding-2014-01-17-om-01.50.34

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor